De vakantie zit er weer op, tijd om weer aan de slag te gaan

Vanaf maandag 2 september gaan de lessen van Gerda Kagie weer van start in de dansstudio’s van Theater de Kom op de 4e verdieping. Van maandag t/m vrijdag kan er gekozen worden uit een zeer uitgebreid dansaanbod zoals streetdance, breakdance, modern en ballet.

Één van de belangrijkste speerpunten zijn de peuter en kleuterlessen. Vanaf 2 jaar (!) kunnen de 
kinderen al bij Gerda terecht om hun eerste dansstapjes te zetten. Super goed voor hun plezier in bewegen, coördinatie, begrippen als links/rechts enz. Spelenderwijs wordt hen het dansen bijgebracht.

Voor jong en oud
Zoals gezegd, het dansaanbod is groot, maar dat geldt eigenlijk ook voor de diversiteit in de leeftijdsgroepen, van peuters, kleuters, tieners tot volwassenen; jongens, meisjes tot mannen en vrouwen. Tip: op woensdag de 60+ groep. Echt te leuk.

Naast het reguliere cursusaanbod kent de dansstudio een tweetal eigen dansopleidingen en een 
showgedeelte. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is: de dansstudio is een erkend leerbedrijf.

Informatie over Gerda d’r eigen lessen
De lessen beginnen met een 20 minuten durende warming-up met rek-, strek- en grondoefeningen. De rest van de tijd wordt besteed aan het leren van een dans. Elke eerste week van de maand wordt
gestart met het instuderen van een nieuwe dans. Een uitzondering hierop zijn natuurlijk de lessen voor peuters en kleuters op woensdag- en vrijdagmorgen; deze lessen duren 45 minuten.

Bij alle lessen wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste en beste muziek. Qua stijl moet gedacht worden aan een mix van video, hiphop en funk.

Leeftijd speelt, zoals gezegd, geen enkele rol en voor elke leeftijd is er een passende les. Aan het eind van ieder seizoen is er een spetterende eindshow. Wie een keer een les wil proberen kan vrijblijvend een proefles volgen.

NieuwegeinPas
Dansstudio Gerda Kagie is aangesloten bij Nieuwegeinstadspas. Als u in bezit bent van zo’n pas kunt u met korting dansles volgen. Voor meer informatie, inschrijven en de indrukwekkende carrière van Gerda als professioneel danser en top choreografe van o.a. bekende dance-acts, neem dan een kijkje op de website www.dansstudiogerdakagie.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk